Partners - DigitalNL

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Partners

QM-products (quality made products) is een eigen merk van Digital-Innovations, is ontwikkeld vanuit passie, knowhow en vragen uit de markt. Onze hardware wordt ook in OEM versie geleverd. QM-products is snel uitgegroeid tot een hoogwaardig product en wordt over de hele wereld verkocht.
Fabrikaat van ATV & DTV oplossingen
Canal digitaal B2B
Alcad is gespecialisserd in hoge frequentie oplossingen, alles voor TV ontvangstsystemen en G.S.O. (Gereed Satelliet Ontvangst). Daarnaast heeft Alcad nog een Door Entry Systems lijn met systemen varierend voor huis omgevingen tot wooncomplexen.
 
TERRA UAB is een onderneming gespecialiseerd in apparatuur voor ontvangst, distributie van signalen voor satelliet, radio en kabeltelevisie.
Biokal is een gespecialiseerd bedrijf in kabels voor CCTV, DVB-S ,DVB-T , DVB-C en CAI toepassingen.Het werd opgericht in 1974 en is gevestigd in Pentalofos, Thessaloniki in het noorden van Griekenland.
bc-techs is een Spaans bedrijf met het beste aanbod van producten en technische diensten voor digitale netwerken, satelliet, ether, kabel, IPTV, internet-tv en mobiele tv
CanalDigitaal Zakelijk biedt de zakelijke markt op maat gesneden bedrijfsabonnementen. Zodoende is er een duidelijk verschil ontstaan tussen een particulier en een zakelijk abonnement.
Amino is een wereldwijde IPTV specialist in het aanbieden van digitale oplossingen voor IPTV, Internet TV en in-home multimedia distributie. Met een uitgebreid reeks van set-top box (STB) systemen, biedt Amino telecom, broadcast en enterprise netwerkexploitanten gerichte diensten.
 
Copyright © 2016 Digital Innovations B.V.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu